Selecteer een pagina

Team

Van links naar rechts: Bettina, Leonie, Joyce en Robin

Leonie Bastiaanssen

“IEDEREEN IS EEN TRUE BEAUTY”

schaar separator

Leonie Bastiaanssen zit al meer dan zeventien jaar in het vak. Ze begon als haarstyliste in een salon en werkte daarnaast regelmatig mee aan verschillende fashionshows. Met zoveel ervaring op zak, opende ze haar eigen salon. Leonie is een creatieve professional die veel passie heeft voor haar vak. Ze blijft up-to-date zodat ze met de nieuwste technieken en tools het mooiste in haar klanten naar boven kan halen en kan inspireren. Ze geeft ook trainingen als freelance educator voor Keune. Ze is ervan overtuigd dat iedereen een true beauty is en kan stralen met een mooi kapsel. Dat is precies wat ze elke dag doet: mensen blij maken met een nieuwe look!

Joyce Smit

“IK BEN ALTIJD OP DE HOOGTE VAN
DE LAATSTE TRENDS!”

schaar separator

Joyce Smit is 40 jaar en woont in Bant met haar vriend en twee meiden. Ze zit al 25 jaar in het kappersvak en heeft daardoor een flinke dosis ervaring. Ze heeft in haar carrière al heel wat podium- en showwerk gedaan en volgt de trends op de voet! Deze enthousiaste haarstyliste zit vol ideeën en creativiteit. Een echte professional die in de salon helemaal op haar plek is en mensen laat stralen met hun nieuwe look.

Bettina Kuiper

“GOED LUISTEREN EN ADVIES GEVEN
IS ERG BELANGRIJK!”

schaar separator

Bettina Kuiper is 28 jaar en woont in Balk. Werkt inmiddels 10 jaar als kapster en heeft veel liefde voor het vak! Voorheen zijn Bettina en Leonie collega’s geweest en nu zijn ze weer samen werkzaam en is Bettina een mooie aanvulling op het team. Het leuke aan het vak vindt ze het oneindig creatief kunnen zijn en daarbij is het belangrijk om naar de wensen van de klant te luisteren en daarbij een goed advies te geven. Ongeacht alle trends is het een kunst om een kapsel te creëren wat draagbaar is en waarbij een klant zich prettig voelt.