Team

v.l.n.r.: Joyce, Robin, Leonie en Bettina

Leonie Bastiaanssen

“IEDEREEN IS EEN TRUE BEAUTY”

Leonie Bastiaanssen zit al meer dan vijftien jaar in het vak. Ze begon als haarstyliste in een salon en werkte daarnaast regelmatig mee aan verschillende fashionshows. Met zoveel ervaring op zak, opende ze haar eigen salon. Leonie is een creatieve professional die veel passie heeft voor haar vak. Ze blijft up-to-date zodat ze met de nieuwste technieken en tools het mooiste in haar klanten naar boven kan halen en kan inspireren. Ze geeft ook trainingen als freelance educator voor Keune. Ze is ervan overtuigd dat iedereen een true beauty is en kan stralen met een mooi kapsel. Dat is precies wat ze elke dag doet: mensen blij maken met een nieuwe look!

Werkdagen: maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag (om de week)

Robin Teunissen

“Ik vind het superleuk om creatief bezig te zijn!”

Robin Teunissen uit Lemmer is de jongste van het team. Deze creatieve dame kan met iedereen goed overweg en maakt klanten graag blij met mooie kleuringen en modellen. Ze is van de details; tot in de puntjes moet het kloppen. De trends volgt ze op de voet. Robin is leergierig en volgt regelmatig trainingen om up-to-date te blijven en nieuwe technieken te leren. In haar vrije tijd houdt ze van paardrijden. Ze ontmoet je graag in de salon!

Werkdagen: woensdagochtend, donderdag, vrijdag en zaterdag (om de week)

Joyce Smit

“Ik ben altijd op de hoogte van de laatste trends!”

Joyce Smit is 38 jaar en woont in Bant met haar vriend en twee meiden. Ze zit al twintig jaar in het kappersvak en heeft daardoor een flinke dosis ervaring. Ze heeft in haar carrière al heel wat podium- en showwerk gedaan en volgt de trends op de voet! Deze enthousiaste haarstyliste zit vol ideeën en creativiteit. Een echte professional die in de salon helemaal op haar plek is en mensen laat stralen met hun nieuwe look.

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag.  1x per maand op zaterdag.

Bettina Kuiper

“Goed luisteren en advies geven is erg belangrijk!”

Bettina Kuiper is 27 jaar en woont in Balk.Werkt inmiddels 8 jaar als kapster en heeft veel liefde voor het vak! Voorheen zijn Bettina en Leonie collega’s geweest en nu zijn ze weer samen werkzaam en is Bettina een mooie aanvulling op het team. Het leuke aan het vak vindt ze het oneindig creatief kunnen zijn en daarbij is het belangrijk om naar de wensen van de klant te luisteren en daarbij een goed advies te geven. Ongeacht alle trends is het een kunst om een kapsel te creëren wat draagbaar is en waarbij een klant zich prettig voelt.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdagochtend, vrijdag en zaterdag (om de week)